Hemingway's Bar & Cafe juomavalikoima

juomalistat-kahvi.jpg

Kahvit

Hemingway’siin voit piipahtaa myös kupille kahvia. Olemme panostaneet kahvivalikoimaamme ja henkilökunnan kahvituntemukseen. Perinteisen filtterikahvin lisäksi voit nauttia trendikkäästä pressopannukahvista, josta riittää kaverillekin. Lisäksi tarjoilemme maukkaat cappucinot, espressot ja muut erikoiskahvit ja kuumat juomat. Valikoima saattaa vaihdella ravintoloittain.

Istu sohvalle, nauti päivän lehdestä, höpöttele kavereidesi kanssa tai kytke padisi ilmaiseen Wi-Fiin kahvin juonnin lomassa.

juomalistat-Brooklyn.jpg

Oluet

Hemingway’sin juomavalikoimasta löydät maukkaita kestosuosikkeja, kuten Koffin III ja IV, Karhu, Stella Artois, Guinness, Budvar, Leffe, Corona ja Hoegaarden. Valikoimaamme kuuluu myös laaja kattaus New Yorkin vanhimpiin kuuluvan käsityöläispanimon Brooklyn Breweryn oluita. Lisäksi valitsemme kausittain vaihtuvia erikoisoluita asiakkaiden nautittavaksi. Valikoima saattaa vaihdella ravintoloittain.

juomalistat-Savanna.jpg

Siiderit

Siiderin ystäville tarjoamme raikkaan valikoiman erikoissiidereitä. Valikoimaamme kuuluu muun muassa Westons-tuoteperheen siidereitä, Savanna Dry Premiun Cider, John Thatchers Vintage ja Dunkertons Black Fox Cider. Hanasta löytyy myös kaikille tuttu Crowmoor. Valikoima saattaa vaihdella ravintoloittain.

 

 

 

 

juomalistat-viinit.jpg

Viinit

Saisiko olla kuivaa valkoviiniä, pirskahtelevaa kuohuviiniä tai täyteläistä punaviiniä?

Toivoit sitten moneen makuun sopivaa viinipulloa seurueelle tai hienostunutta lasillista vaativampaan makuun, on Hemingway'sillä huolella valittu valikoima, josta valita.

Tarjoamme kaupunkilaisten parhaat pysähdyspaikat niin nopeaan piipahdukseen kuin pidempäänkin viihtymiseen - aina arjen hengähdystauoista viikonlopun juhlaan. Ja näitä hetkiähän vietetäään mieluiten viinilasi kädessä.

Vaikka emme olekaan viinibaari, niin löytyy meiltä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen wine corner!

"Wine is one of the most civilized things in the world"
-Ernest Hemingway