Hemingway's Bar & Cafe juomavalikoima

hemingways-baari-olut.jpg

Hemingway’sin juomavalikoimasta löytyy maukkaat oluet Koff ja Karhu III, Koff IV, Stella Artois, Guinness, Budvar tumma ja vaalea, Leffe tumma ja vaalea. Lisäksi valitsemme kausittain vaihtuvia erikoisoluita asiakkaiden nautittavaksi.

Siiderivalikoima koostuu Golden Capin perinteisistä suosikeista, kausittaisista uutuussiidereistä ja hanasta löytyy kaikille tuttu Crowmoor.

Olemme panostaneet myös kahvivalikoimaamme ja henkilökunnan kahvituntemukseen. Perinteisen filtterikahvin lisäksi voit nauttia trendikkäästä pressopannukahvista, josta riittää jopa kaverillekin. Lisäksi baarista saa maukkaat cappucinot, espressot ja muut erikoiskahvit ja kuumat juomat. Istu sohvalle, nauti päivän lehdestä, höpöttele kavereidesi kanssa tai kytke padisi ilmaiseen Wi-Fiin.

Jacobs-creek-viini.jpg

Jacob’s Creek Riesling
Tämän aromikkaan ja hedelmäisen Rieslingin tasapainoinen maku on raikkaiden sitrushedelmien sävyttämä, pirteän hapokas, kuiva ja mineraalinen. Runsasaromisessa tuoksussa on sitruunaa, limeä, hentoa kukkaisuutta ja jasmiinin mausteisuutta. Viinin hedelmäisyy-den takana ovat Kaakkois-Australiassa kasvaneet tarkoin valikoidut rypäleet, jotka korjataan öisin ja murskataan heti tuoreeltaan.

Jacob’s Creek Shiraz
Tämä rubiininpunainen, lempeän tanniininen viini on uuden maailman Shirazia parhaimmillaan. Runsasta ja täyteläistä, kevyen savuista makua sävyttävät luumu ja kirsikka. Tuoksusta löytyy luumun ja kirsikan ohella mustapippuria ja vaniljaa. Tämä monivivahteinen ja runsas kaakkoisaustralialainen viini ei jätä ketään kylmäksi.

Hemingways viinit

Mateus Sparkling Brut Rose
Tämä lohenpunainen kuohuva on kotoisin Bairradan viinintuotantoalueelta Portugalista. Sen maku on kuiva, miellyttävän hapokas, raikkaan hedelmäinen ja punaisten marjojen
sävyttämä. Hienostunut ja tasapainoinen, pirteästi poreileva viini syntyy 1900-luvun alussa Ranskassa kehitetyllä
charmat-menetelmällä, jossa viinin kuplat heräävät henkiin viilennetyissä terästankeissa tapahtuvan toisen käymisen aikana.

Castillo de Molina Reserva Pinot Noir
Vuoden Viiniksi 2014 valittu Chilen Curicó Valleysta tuleva viini on
keskitäyteläinen, keskitanniininen ja sopivan hapokas. Sen mausta löytyy mausteisuutta ja vaniljaa. Miellyttävässä tuoksussa on Pinot Noir -rypäleelle tyypilliseen tapaan mansikkaa, marjaisuutta ja tammea.

Hemingways viinit

Pasqua Pinot Grigio
Pasquan veljesten vuonna 1925 perustaman, edelleen perheyrityksenä toimivan Pasquan viinitalon tarhat sijaitsevat Veneton alueella Pohjois-Italiassa ja Apuliassa Etelä-Italiassa.
Heidän Pinot Grigionsa on miellyttävän tasapainoinen, sopivan hapokas ja pehmeä. Viinin hehkeän hedelmäistä tuoksua terästää aavistus sitrusta.

Raimat Abadia Cabernet Sauvignon Tempranillo
Tässä Koillis-Espanjasta kotoisin olevassa elegantissa ja miedon
tammisessa Crianza-viinissä on runsas suutuntuma ja tasapainoiset tanniinit. Elegantissa miellyttävän pyöreässä maussa on aistittavissa karhunmarjan ja karpalososeen aromeja. Viinin hapokkuus tuo rapsakkaa raikkautta pitkään jälkimakuun. Intensiivinen tuoksu on luumujen ja hillottujen hedelmien sekä suklaan ja mausteiden sävyttämä.

Hemingways viinit

Trapiche Viognier
Argentiinan palkituimman viinitalon Trapichen viinitarhat sijaitsevat maan huippuviinialueella Mendozan laaksossa, noin 1000 metrin korkeudella veden pinnasta. Viognier on maultaan kuiva, runsas ja raikkaan hedelmäinen. Mukana on myös aavistus hunajaa ja vaniljaa. Tyylikkään kypsässä ja mausteisessa tuoksussa sekoittuvat appelsiinin, kypsän aprikoosin ja ananaksen aromit.

Cecilia Beretta Ripasso
Tämä Ripasso-menetelmällä valmistettu tyylikkään täyteläinen viini on kotoisin Italian Venetosta. Sen maku on lämmin, kevyen mausteinen ja miellyttävän hapokas. Runsaassa ja täyteläisessä tuoksussa on aistittavissa kypsää kirsikkaa, kuivattuja hedelmiä,
taatelia, suklaata sekä hentoa paahtuneisuutta.

Hemingways viinit

Codorniu NV Sec
Tämä Espanjan kuningashuoneen virallisena cavanakin tunnettu korkealaatuinen kuohuviini on kuivahko, tasapainoinen ja miellyttävän hapokas. Sen raikas maku on kypsän hedelmäinen,
omenainen ja hennon paahteinen. Miellyttävä tuoksu on Macabeo-,
Xarello- ja Parellada-rypäleille ominaiseen tapaan sitruksen ja mantelinkukkien sävyttämä. Hienostuneet kuplat ovat peräisin samppanjan valmistuksestakin tutusta perinteisestä pullokäymismenetelmästä.

Tervetuloa maistelemaan!