Hemingway's Bar & Cafe juomavalikoima

juomalistat-Brooklyn.jpg

Oluet

Hemingway’sin juomavalikoimasta löydät maukkaita kestosuosikkeja, kuten Koffin III ja IV, Karhu, Stella Artois, Guinness, Budvar, Leffe, Corona ja Hoegaarden. Valikoimaamme kuuluu myös laaja kattaus New Yorkin vanhimpiin kuuluvan käsityöläispanimon Brooklyn Breweryn oluita. Lisäksi valitsemme kausittain vaihtuvia erikoisoluita asiakkaiden nautittavaksi. Valikoima saattaa vaihdella ravintoloittain.

Vaihtuvat kampanjaoluemme tarjoavat aina uutta ja mielenkiintoista maistettavaa. 8.6.–27.8.2017 nautimme kesäisen raikkaasta ja modernista Kronenbourg 1664 Blancista, joka on erinomainen seurusteluolut. Kausituotteenamme kesän ajan on myös Brooklynin Defender IPA, johon jokainen Indian Pale Alen ystävä hullaantuu.

juomalistat-Savanna.jpg

Siiderit

Siiderin ystäville tarjoamme raikkaan valikoiman erikoissiidereitä. Valikoimaamme kuuluu muun muassa Westons-tuoteperheen siidereitä, Savanna Dry Premiun Cider, John Thatchers Vintage ja Dunkertons Black Fox Cider. Hanasta löytyy myös kaikille tuttu Crowmoor. Valikoima saattaa vaihdella ravintoloittain.

Kampanjasiiderinämme kesän ajan (8.6.–27.8.2017) on erittäin raikas, kevyt ja pehmeä Louis Raison Original Crisp sekä raikas Louis Raison Rouge Délice.

 

 

 

 

juomalistat-viinit.jpg

Viinit

Saisiko olla lasi kuivaa valkoviiniä, pirskahtelevaa kuohuviiniä tai täyteläistä punaviiniä? Hemingway’sin viinivalikoimasta löytyy aistittavaa jokaisen makunystyröille: muun muassa hedelmäisen raikas valkoviini Pasqua Trebbiano, keskitäyteläinen punaviini Pasqua Sagiovese, unohtamatta Espanjan kuningashuoneen virallisena cavana tunnettua Codorniu NV Secoa.

Valikoimastamme löytyy myös huolella valittuja vaihtoehtoja hieman vaativampaankin makuun seurusteluviineiksi. Valikoima saattaa vaihdella ravintoloittain.

 


 

juomalistat-kahvi.jpg

Kahvit

Hemingway’siin voit piipahtaa myös kupille kahvia. Olemme panostaneet kahvivalikoimaamme ja henkilökunnan kahvituntemukseen. Perinteisen filtterikahvin lisäksi voit nauttia trendikkäästä pressopannukahvista, josta riittää kaverillekin. Lisäksi tarjoilemme maukkaat cappucinot, espressot ja muut erikoiskahvit ja kuumat juomat. Valikoima saattaa vaihdella ravintoloittain.

Istu sohvalle, nauti päivän lehdestä, höpöttele kavereidesi kanssa tai kytke padisi ilmaiseen Wi-Fiin kahvin juonnin lomassa.