Virallinen kohtaamispaikka

Hemingway's ravintolat ovat Kaverisovelluksen virallisia kohtaamispaikkoja, joissa voit tavata uuden digitaalisesti löydetyn kaverin turvallisessa ja viihtyisässä ympäristössä. Palvelu auttaa aikuisia löytämään kavereita ja oman heimon modernilla tavalla.

Yhdessä yksinäisyyttä vastaan

Kaverisovelluksen avulla löydät uusia, aikuisia kavereita - ei enää tylsiä päiviä yksin kotona!

Kaverisovellus on kehitetty aikuisille sosiaalisen hyvinvoinnin tueksi, sillä joka kolmas suomalainen kärsii yksinäisyydestä. Tarjoamalla Kaverisovelluksen käyttäjille mutkattoman kohtaamispaikan haluamme osaltamme levittää uudenlaista positiivista sanomaa yksinäisyyden ympärille sekä ravistella siihen liittyviä ennakkoluuloja. Hemingway´s ravintoloissa voit tavata uusia ystäviä viihtyisässä ja turvallisessa ympäristössä. Toivomme voivamme osaltamme auttaa ihmisiä konkreettisesti kohtaamaan toisensa ja näin edistämään myös yleistä hyvinvointia ja vuorovaikutussuhteita yhteiskunnassamme.

Yhdessä Kaverisovelluksen kanssa haluamme vahvistaa sosiaalista kestävyyttä yhteiskunnassamme tekemällä yksinäisyystyötä näkyväksi ja siten poistamalla yksinäisyyteen liittyviä ennakkoluuloja sekä huolehtimalla siitä, ettei kukaan jää yksin. Hemingway´s ravintolat ovat aina syrjinnästä vapaata aluetta. Kohdataan rohkeasti toisemme, turvallisesti yhdessä!

Lue lisää, ja lataa uusi kaverisovellus 2.0 sovelluskaupastasi!(https://www.kaverisovellus.fi/uusikaverisovellus)

Nähdään Hempassa!