Koronaviruksen vaikutukset

Koronaviruksen vaikutukset ravintoloissamme

Koronapandemian aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen vuoksi kaikki Hemingway's ravintolat on suljettu 24.3. alkaen toistaiseksi. Seuraamme tilanteen kehittymistä ja avaamme ravintolat heti kun tilanne sen sallii.

Meille tärkeintä tällä hetkellä on kaikkien asiakkaidemme ja työntekijöidemme turvallisuus. Olemme erityisesti viimeisen kuukauden aikana tehostaneet tilojemme puhdistus- ja siivoustoimia sekä antaneet lisäohjeistuksia henkilökunnalle suojellaksemme sekä asiakkaidemme että henkilökuntamme terveyttä. Näitä toimenpiteitä on nyt tehostettu entisestään viranomaisten suositusten mukaisesti.

Pyydämme myös asiakkaitamme kiinnittämään erityistä huomiota hygieniaan ja huolelliseen käsienpesuun. Hyvällä käsihygienialla sekä yskimis- ja aivastamisohjeita noudattamalla voimme pitää yhdessä huolta turvallisesta asioimisesta ja työskentelystä ravintoloissamme. Seuraamme tarkasti tilanteen kehittymistä ja terveysviranomaisten ja hallituksen ohjeita, ja päivitämme mahdolliset muutokset toimintatapoihimme heti.

Pidetään toisistamme huolta!